IN DE PRAKTIJK

Hoewel bedrijven niet de intentie hebben om een slecht product te leveren, zijn beschadigingen, krassen, montageschade en procesbeschadigingen bijna niet te voorkomen. Veel problemen ontstaan niet tijdens het fabrieksproces, maar door externe factoren zoals transport en montage. Het is dan belangrijk om het probleem snel en efficiënt op te lossen. Zo zorgen wij samen met onze klanten voor een tevreden eindgebruiker en snelle oplevering van projecten. Dit komt vervolgens de voortgang van het betalingsproces ten goede.

Lakbeschadiging van hekwerkpanelen

Een bedrijf uit Almelo, één van de grootste producenten van wapeningsproducten en hekwerkpanelen ter wereld,  gebruikt spuitbussen van Robben voor het herstellen van lakbeschadigingen in het productieproces.

Poedercoating bijwerken

Een specialist in poedercoaten uit ’s-Heerenberg levert zijn klant als service een blikje of spuitbus. Beschadigingen die tijdens het bouwproces ontstaan, kunnen daarmee snel en efficiënt worden bijgewerkt. Een spuitbus en blikje van Robben doet wonderen.

Een spuitbus in de juiste kleur

Een specialist in oppervlaktebehandeling uit Ulft levert haar klanten als service een spuitbus in de juiste kleur om beschadigingen direct bij te kunnen werken.

Hittebestendige lak

Een fabrikant van professionele koffiebrandmachines uit Ulft leveren we spuitbussen in de kleur en glansgraad van de hittebestendige lak waarmee hun machines worden gespoten.

Montageschade direct herstellen

Een metaalbedrijf uit Lichtenvoorde levert en monteert stalen en aluminium balkonhekwerken, galerijhekwerken en spil- en steektrappen. De montageploegen hebben standaard spuitbussen en lakstiften in de servicebus om eventuele montageschade direct te kunnen herstellen. Weer een opleverpunt minder!

Een bedrijf uit Doetinchem levert en monteert over de hele wereld magazijninrichtingen in de ruimste zin van het woord. Spuitbussen van Robben vergezellen de montageploegen, zodat zij eventuele montageschade direct kunnen bijwerken.

Een staalbouwbedrijf uit Ulft bouwt internationaal industriehallen en kantoorpanden. Ook hier hebben montageploegen spuitbussen bij de hand voor het direct herstellen van beschadigingen.

Verf voor kleine onderdelen

Een middelgroot staalconstructiebedrijf uit Etten met een eigen spuiterij voorziet kleine onderdelen en delen met een afwijkende kleur met verf van Robben.

Aan een interieurbouwer uit Terborg geeft Robben advies over het lakken van speciale materialen en het afwerking van lopende projecten.

Een industriële toeleverancier uit Ulft, die hoogwaardige modules en systemen bouwt en levert aan gerenommeerde merkleveranciers wereldwijd, maakt gebruik van de spuitbussen van Robben voor het herstellen van producten die niet door de eerste kwaliteitscontrole zijn gekomen. Robben geeft ook training aan medewerkers en advies over technieken en materialen bij bijzondere projecten.

Beschadiging aan rolstoelen en scootmobielen

Een producent van rolstoelen en scootmobielen, die innovatieve en onderscheidende mobiliteitsoplossingen biedt, kan niet voorkomen dat klanten af en toe hun producten bij gebruik beschadigen. De monteurs verhelpen dit echter snel met een spuitbus in de juiste kleur.

Een autorestauratiebedrijf uit Ulft hanteert graag onze autolak in spuitbussen voor het bijwerken van onderdelen die niet zijn meegespoten tijdens het spuitproces.

Productiebeschadigingen bij plaatwerk

Voor een internationaal georiënteerde toeleverancier in hoogwaardige plaatwerkproducten uit Hengelo hebben we kleurrecepten gemaakt voor het vrijwel onzichtbaar bijwerken van productiebeschadigingen.

Beschadigingen bijwerken met een lakstift

Een specialist uit Winterswijk in gevelbouw, interieurbouw en afbouwprojecten in de infrastructuur gebruikt onze lakstiften om beschadigingen snel te kunnen bijwerken.